Webinar ‘Slim investeren in de technologie van morgen’

Het webinar ‘Slim investeren in de technologie van morgen’ van vrijdag 11 december 2020 was een groot succes. We blikten terug op het jaar en deelden onze beleggingsstrategie en handige tips met ruim zeventig deelnemers!

Investeren in technologie

Met een rendement van 60,11% in 2020 weet het Imagine Fund precies welke technologie interessant is om in te beleggen. Daarom organiseerden we vrijdag 11 december 2020 een webinar voor geïnteresseerden die minimaal €100.000,- willen investeren in technologie.

We blikten terug op 2020 en de invloed van het coronavirus op ons beleggingsfonds en de technologiesector. Daarnaast keken we vooruit naar het nieuwe jaar en beantwoordden we de vraag of het interessant is om in 2021 in te stappen in ons fonds.

Dus heb jij het webinar over investeren in technologie helaas gemist? En ben je wel benieuwd naar onze beleggingsstrategie en concrete voorbeelden van kansrijke techbedrijven? Kijk ons webinar dan hier op je gemak terug en neem bij vragen gerust contact met ons op!


Lees ook eens

E-book

In 7 stappen slim beleggen in kansrijke techaandelen

Investeren in de technologie van de toekomst: hoe pak je dat aan? Hoe doe je onderzoek naar kansrijke techaandelen en hoe spot je ‘the next big thing’? Je leest het allemaal in ons gratis e-book.

Ben jij erbij als de volgende tech trend piekt? Download ‘m nu.