Over ons

Over ons

Het Imagine Fund is een Nederlands beleggingsfonds, gefocust op investeringen in de technologiesector. Met dit fonds hebben participanten de kans om in te spelen op technologische veranderingen die een enorme impact gaan hebben op onze toekomst.

Anders dan de rest

Het fonds is opgericht om investeerders een alternatief te bieden voor de standaard technologie tracker, die voornamelijk bestaat uit grote namen als Apple, Google, Amazon en Facebook. Kleine, snelgroeiende beursgenoteerde bedrijven zijn hierin vaak minimaal vertegenwoordigd, terwijl ze opkomend én veelbelovend zijn.

Daarom kiezen wij ervoor om de grote spelers in dezelfde verhouding te vertegenwoordigen als kleine, snelgroeiende beursgenoteerde bedrijven. Zo is een investering in het Imagine Fund een investering in veelbelovende tech-bedrijven.

Bekijk onze video voor meer informatie.

Ontmoet de fonds managers.

Laurens Ockhuisen

Laurens Ockhuisen is opgegroeid in een echte technologiefamilie en handelt al vanaf jongs af aan op de beurs. Hij heeft een oog voor nieuwe kansen en houdt de razendsnelle ontwikkelingen wereldwijd moeiteloos bij. Voor Imagine Fund is hij continu bezig met de nieuwste technologie trends en slimme investeringsmogelijkheden.

Lees verder

Michiel Beukers

Als Spakenburger in hart en nieren stroomt het ondernemersbloed Michiel Beukers door de aderen. Zijn fascinatie voor een snel veranderende wereld combineert hij bij Imagine Fund met ruim 20 jaar beleggingservaring, waarvan sinds 2013 als mede-eigenaar bij Noordam Vermogensbeheer. Zo vormt hij het vertrouwde, ervaren fundament van IF.

Lees verder

Edwin de Jong

Edwin de Jong heeft als een van Nederlands bekendste tech-analisten jarenlang gewerkt voor diverse grote zakenbanken, waar hij uitgebreide ervaring heeft opgedaan in waarderingsmodellen voor complexe sectoren. In het bijzonder beschikt Edwin over diepgaande kennis over de semiconductor sector, maar ook over bedrijven die actief zijn in 5G, Big Data, Artificial Intelligence en Internet of Things heeft hij verstand van zaken

Lees verder

gerben-website

Gerben van der Zwan

Gerben beschikt over ruime kennis van de financiële sector en heeft veel ervaring met onafhankelijke vermogensbeheerders en beleggingsfondsen. Na zijn studie begon hij zijn carrière in 1997 als Beleggingsadviseur. Na bijna twintig jaar maakte hij een carrièreswitch naar de functies Senior Beleggingsadviseur en Sales Manager & Manager Investor Relations bij een tweetal beleggingsfondsen. Dezelfde rol vervult Gerben bij het Imagine Fund.

Lees verder


Naast eigen research en kennis maakt het Imagine Fund gebruik van een team van adviseurs. Dit zijn industriespecialisten met wie de fondsmanagers regelmatig contact hebben. Zij leveren de specialistische kennis om nog betere beslissingen te nemen. Dankzij dit team zijn Michiel en Laurens altijd op de hoogte van wat er speelt in de markt en waar de kansen liggen.

Maak een afspraak!

PDF download (Email+naam)

Realiseer rendement met de technologie van morgen

Download de brochure en ontdek het Imagine Fund!

  • Groeimarkten
  • Visie op trends
  • Fondsmanagers
  • Onze investeringen
*
×

What IF?

Heb je vragen? App direct met ons!

× Direct met ons appen?