Ons driejarig jubileum!

Drie jaar geleden hebben we het Imagine Fund opgericht. Vanuit een passie voor technologie met al haar gigantische ontwikkelingen en enorme potentieel, zijn we destijds aan ons avontuur begonnen. Ook wij hadden niet durven dromen waar we nu, drie jaar later, staan met ons beleggingsfonds.

Sinds oprichting is de koers van het fonds gestegen met 122% en is het fondsvermogen met instroom van nieuw vermogen gegroeid naar 26 miljoen euro.

Ons team is uitgebreid met de kennis en ervaring van Edwin en Gerben, waarmee we de komende jaren de kwaliteit willen waarborgen en het succes willen continueren en uitbouwen.

We zijn trots en kijken uit naar de toekomst!

Wil jij ook investeren in de technologie van morgen? Bij het Imagine Fund kun je als belegger aan het begin van elke maand instappen met een minimale investering van €100.000. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees ook eens

E-book

In 7 stappen slim beleggen in kansrijke techaandelen

Investeren in de technologie van de toekomst: hoe pak je dat aan? Hoe doe je onderzoek naar kansrijke techaandelen en hoe spot je ‘the next big thing’? Je leest het allemaal in ons gratis e-book.

Ben jij erbij als de volgende tech trend piekt? Download ‘m nu.