Even voorstellen: nieuwe collega Gerben van der Zwan

Een mooi begin van het nieuwe jaar voor het Imagine Fund: we breiden ons beleggingsteam uit met Gerben van der Zwan! Als Manager Investor Relations wordt hij dé contactpersoon voor al onze relaties.

Met ruim twintig jaar ervaring bij grote onafhankelijke vermogensbeheerders en kennis van de financiële sector, is Gerben klaar om het Imagine Fund naar een hoger niveau te tillen. Heldere communicatie en wederzijds vertrouwen zijn de sleutelwoorden voor zijn werkwijze en dat is precies waar wij ook voor staan.

“Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak is Gerben precies de man die wij zochten. Naast zijn uitgebreide ervaring en kennis binnen ons vakgebied, heeft hij ook echt interesse in de mens achter de belegger. Wij zien al geruime tijd de grote kansen van investeren in technologie en kijken ernaar uit dat Gerben dit bij nog meer beleggers onder de aandacht gaat brengen”, aldus Laurens Ockhuisen.

Welkom Gerben!

Lees ook eens

E-book

In 7 stappen slim beleggen in kansrijke techaandelen

Investeren in de technologie van de toekomst: hoe pak je dat aan? Hoe doe je onderzoek naar kansrijke techaandelen en hoe spot je ‘the next big thing’? Je leest het allemaal in ons gratis e-book.

Ben jij erbij als de volgende tech trend piekt? Download ‘m nu.