Edwin de Jong versterkt beleggingsteam Imagine Fund

Mooi nieuws voor IF! Wij hebben ons beleggingsteam uitgebreid met niemand minder dan Edwin de Jong, een van Nederlands bekendste tech-analisten. Edwin heeft jarenlang gewerkt voor diverse grote zakenbanken, waar hij uitgebreide ervaring heeft opgedaan in waarderingsmodellen voor complexe sectoren.

Zo werkte hij eerst als analist in de bouw, vastgoed en automotive sectoren. De laatste 10 jaar heeft hij zich voornamelijk gericht op technology hardware. Verder heeft Edwin jarenlange contacten onderhouden met vele CEO’s en Managing Directors van technologiebedrijven in de Benelux. Ook brengt hij een netwerk aan institutionele beleggers en family offices mee.

“Wij zijn ervan overtuigd dat Edwin voor ons van enorme meerwaarde is vanwege zijn diepgaande kennis over de semiconductor sector in het bijzonder, maar ook over bedrijven die actief zijn in 5G, Big data, Artificial Intelligence en Internet of Things. Daarnaast brengt hij een schat aan contacten en specifieke vakkennis met zich mee. Zo kunnen we als Imagine Fund weer een volgende stap zetten”, aldus Michiel Beukers.

Lees ook eens

E-book

In 7 stappen slim beleggen in kansrijke techaandelen

Investeren in de technologie van de toekomst: hoe pak je dat aan? Hoe doe je onderzoek naar kansrijke techaandelen en hoe spot je ‘the next big thing’? Je leest het allemaal in ons gratis e-book.

Ben jij erbij als de volgende tech trend piekt? Download ‘m nu.